• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

The Clash of the Cover Bands op Radio Veronica en Veronica TV!! 24-12-2015

The Clash of the Cover Bands op radio en tv!!

Artists & Bands sluit deal met Radio Veronica en Veronica TV

Begin deze week werd de knoop doorgehakt: Artists & Bands | Promoter – Management – Bookings gaat een samenwerking aan met Radio Veronica en Veronica TV en brengt de grootste bandcompetitie van de Benelux, The Clash of the Cover Bands, die op 23 april a.s. haar 12½ jarig bestaan viert, op radio en tv! Hiermee is wederom een belangrijke doelstelling behaald in de ideologie van ‘The Clash’: een uniek en optimaal platform zijn voor coverbands.

'Radio Veronica presents The Clash of the Cover Bands'
Op zaterdag 9 en zondag 10 januari a.s. zal Radio Veronica tussen 20.00 en 24.00 uur compleet in het teken staan van de spannende BENELUX Semi-Finals van The Clash of the Cover Bands d.m.v. live uitzendingen vanuit Poptempel PARADISO in Amsterdam met het programma ‘Radio Veronica presents The Clash of the Cover Bands’. Op het legendarische podium van PARADISO zullen de 18 beste coverbands van de Benelux strijden voor een plaats in de BENELUX Grand Finale die wordt gehouden op zaterdag 23 april a.s. in het Klokgebouw in Eindhoven. Alle optredens worden live opgenomen en van iedere band zal ten minste één nummer ten gehore worden gebracht tijdens de live uitzendingen op Radio Veronica. Ook worden de bands geïnterviewd en zal er live verslag worden gedaan van de uitslag. Welke coverbands plaatsen zich voor de BENELUX Grand Finale?

Michael Blijleven - Radio VeronicaIn aanloop naar de BENELUX Semi-Finals in PARADISO zal van 4 t/m 7 januari dagelijks een ‘The Clash-band’ live in de studio bij Michael Blijleven twee nummers uit de Radio Veronica Top 1000 Allertijden komen vertolken. Daarnaast maak je als luisteraar kans op kaarten voor de Semi-Finals op 9 en 10 januari in PARADISO en kun JIJ erbij zijn!!

The Clash Hitlijst
Van elk van de 18 coverbands die in PARADISO optreden wordt één live song als single uitgebracht die vervolgens automatisch in ‘The Clash Hitlijst’ terecht komt. Het aantal downloads via iTunes en streams via Spotify bepaalt welke single het beste scoort. Iedere week presenteert Michael Blijleven tijdens zijn uitzending ‘The Clash Hitlijst Update’ en wordt de nummer 1 single gedraaid. De wekelijkse Top 5 wordt geplugged bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België! Na 10 weken wordt de over-all winnaar van ‘The Clash Hitlijst’ bekend gemaakt. De winnende band ontvangt uit handen van initiator en producer van ‘The Clash’ John Van den Borne en namens organisator Artists & Bands, de felbegeerde ‘The Clash Hitlijst Award’ en wordt beloond met ten minste twee betaalde optredens.

‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO’ op Veronica
Het door Artists & Bands ontwikkelde en geproduceerde programma wordt vanaf zaterdag 26 maart a.s. in een serie van 6 afleveringen bij Veronica uitgezonden. Alle bands zijn in aanloop naar de BENELUX Grand Finale van The Clash of the Cover Bands op 23 april a.s. in het Klokgebouw in Eindhoven intensief gevolgd. Oefensessies, bandcoaching, voorrondes, de Semi-Finals in PARADISO… alles is gefilmd en vanaf 26 maart zal bij Veronica in afleveringen van 25 minuten 'The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO' worden uitgezonden! Iedere zaterdagavond, direct na de hoofdfilm is het tijd voor een half uur te gekke live muziek, interviews met deelnemende bands en een kijkje achter de schermen van de grootste bandcompetitie van de Benelux. De laatste 2 afleveringen staan volledig in het teken van de Grand Finale van 'The Clash of the Cover Bands, The BENELUX Edition'. Hier worden, voor een uitzinnige menigte ‘The Clash of the Cover Bands Awards’ uitgereikt in de categorieën ‘vakjury’ en ‘publieks favoriet’. Ook worden de 'Individuele Awards' aan de beste muzikanten van deze 'The Clash'-editie én 'The Clash Hitlijst Award' uitgereikt.

Wij wensen iedereen alvast heel veel kijk- en luisterplezier bij The Clash of the Cover Bands bij Radio Veronica en Veronica TV.


The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Maxazine USA Music Import RockMuZine Koch
Uw logo ook hier? EVANS David Eden Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier?
Sound Vision Studio Festivalinfo SONOR Podiuminfo Ticketmaster


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands