• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Metropool Hengelo 12-03-2013

LEGENDS of ROCK Tribute Tour in Metropool in Hengelo

Ode aan Classic Rock helden met Deep Purple, Led Zeppelin en U2

Op zaterdag 30 maart a.s. presenteert de Metropool in Hengelo de LEGENDS of ROCK Tribute Tour. Op deze unieke avond zorgen drie No.1 tributes voor een weergaloze Classic Rock Experience:  U2 by In the Name of, Led Zeppelin by Steeler en Deep Purple by Purple Rainbow. De Metropool opent op 30 maart om 19.30 uur haar deuren, het programma start om 20.30 uur. Voor meer info en kaartverkoop:
www.legends-of-rock.nl, ticketservice.nl en www.metropool.nl.

De LEGENDS of ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributes van Europa in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: “Met de No.1 tributes van Led Zeppelin, U2 en Deep Purple brengen we voor de liefhebbers een ultieme Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau”, aldus producer en promotor John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator van ‘The Clash of the Cover Bands’). Deze tweede editie van LEGENDS of ROCK Tribute Tour omvat 36 shows met wisselende programmering op de beste podia van Nederland, België en Duitsland.

Poster LoR in Metropool HengeloIn the Name of
Wat typeert de beste U2 tribute van Nederland In the Name of? Muzikaal inhoudelijk ongeëvenaard, U2 sound ultiem, beleving intens en performance zeer aanstekelijk en geloofwaardig. Bij de vele U2 tributes die er zijn ontbreekt altijd één van deze elementen, daarom vormen de vier mannen uit Spijkenisse en Barendrecht op dit moment de beste U2 tribute van de Benelux.

Steeler
Led Zeppelin tribute uit Rotterdam. Met hun hoogstaande muzikale kwaliteiten, perfecte sounds en een leadzanger die het origineel overtreft, hebben we een perfect alternatief voor het origineel. Nummers als o.a. Immigrant Song, The Ocean en Whole Lotta Love worden door het publiek enorm gewaardeerd. Inmiddels mag Steeler zich de beste Led Zeppelin tribute noemen van de Benelux.

Purple Rainbow
Purple Rainbow is een tribute aan de geweldige bands Rainbow en Deep Purple. Purple Rainbow is een powerful Rock band die klinkt 'as close as it can get'! Door de vele live optredens heeft Purple Rainbow veel podiumervaring opgedaan en is een ware 'Rock machine' geworden. Het geluid van de band is bijna hetzelfde als van de originelen. De nummers worden vanuit het hart gespeeld en met alle respect voor het origineel. Purple Rainbow is the best Rainbow and Deep Purple tribute!

De deuren van Metropool (Industrieplein 10) in Hengelo gaan zaterdag 30 maart om 19.30 uur open, aanvang 20.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 17,50, voorverkoop € 15,- via www.legends-of-rock.nlticketservice.nl  en www.metropool.nl. 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Ticketmaster Festivalinfo Maxazine RockMuZine Koch
SONOR Uw logo ook hier? Podiuminfo Artists & Bands Booking Agency Uw logo ook hier?
Sound Vision Studio USA Music Import Artists & Bands Booking Agency David Eden EVANS


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands