• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

Christmas Rock Night en Foute Frühshop Kerst Afterparty in de Mèrthal in Horst 08-12-2009

Op zaterdag 26 december en zondag 27 december a.s. staat de Mèrthal, Gasthuisstraat in Horst volledig in het teken van live muziek. Op 2e Kerstdag vindt ‘Christmas Rock Night 2009’ plaats met optredens van Rattlesnake Shake, PitchLight en de plaatselijke helden van Trade Mark. 3e Kerstdag wordt er de eerste editie gehouden van ‘Foute Frühshop Kerst Afterparty’ met spetterende feest- en dansmuziek van Wir Sind Spitze, Big Apple en Pigtail afgewisseld met DJ Jeronimo. De Mèrthal zal worden omgetoverd in een bruisend festivalterrein, natuurlijk geheel in kerstsfeer en opent de deuren op zaterdag 26 december om 19.30 uur en op zondag 27 december om 14.00 uur. Kaarten aan de kassa € 10,-; in de voorverkoop € 7,50 via onze CONCERTAGENDA en bij Eetcafé Blok10 in Horst. 

 

Programma zaterdag 26 december:

Rattlesnake ShakeRattlesnake Shake: Deze vijf Rockers brengen fameuze eigen bewerkingen van klassiekers als o.a. Faith/Jump Around, Tainted Love, Wicked Game en natuurlijk hun Mega Top-100 hitsingles Babica, Wild Boys en It’s Like That. Als winnaar ‘The Clash of the Cover Bands Award 2006/2007’ hebben de mannen o.a. in een uitverkocht Paradiso en 013 Tilburg bewezen een feest met veel spektakel te kunnen bouwen. Met Rattlesnake Shake wordt het keihard Rocken met humor, spelvreugde en energie als de kenmerken van deze muzikale slangenmensen. Een graag gezien act op de toonaangevende podia van Nederland!
PitchLightPitchLight:
12-mans Soul, Rock, Dance coverband uit Limburg. De winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2008/2009’ staat op dit moment met haar debuutsingle Mash Up The Pieces in de Mega Top-100. PitchLight weet met haar live optredens elke aanwezige ziel te raken met schitterende uitvoeringen zoals het sexy You Can Leave Your Hat On, het spetterende en swingende Demasiado Corazòn en een adembenemende versie van Child In Time. Een optreden van PitchLight is een absolute happening en een ervaring die je wilt delen!!!

 

 

Trademark

 

Trade Mark: 5-mans Rock-feestband uit Horst met als lijfspreuk: een feest zonder Trademark is als bier zonder alcohol! Een heerlijke opwarmer van deze eerste editie van ‘Christmas Rock Night 2009’.

 

 

 

 


‘Christmas Rock Night 2009’ begint op zaterdag 26 december om 19.30 uur. 


Programma zondag 27 december:

Wir Sind SpitzeWir Sind Spitze: Deze vijf muzikanten hebben hun handen ineen geslagen en gaan samen als “Die Neue Alpen-Spatzen-Buben-Rocker-Schlager-Freunde & Oberkainer-Pop-Rebellen-Kapelle” een nieuwe muzikale uitdaging aan. Als een wervelwind overdonderen zij het publiek met “Die Populairsten Polka’s, die Schönsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blödesten Ballermann-Hits”. Voeg hier nog een Nederlands- en Limburgstalig uitstapje aan toe en de eigenaardige mix van “Wir Sind SPITZE!” is een feit. Door de professionele muzikale achtergronden van deze rasmuzikanten geeft een avondje met "Die Gebrüder Spitze!; Pauli, Seppl, Erich, Moritz & Pummi” 100% feestgarantie!Big AppleBig Apple
: Deze 6-mans formatie uit Friesland is een energieke band met een zeer uitgebreid repertoire van meer dan 200 nummers variërend van Rock- en Disco classics tot Nederlandstalig. Maar ook de meest actuele hits ontbreken natuurlijk niet. De te spelen nummers staan veelal niet vast, maar worden volledig geanticipeerd op de reacties uit het publiek. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel en de muzikale beleving en spelplezier stralen van de band af. Big Apple is winnaar van ‘The Clash of the Cover Bands Award 2005/2006’ en is inmiddels een gevestigde naam in de Nederlandse muziekscene.
PigtailPigtail
: 6-mans Classic Rock coverband uit Horst e.o. zal deze dag openen met een 2-uur durende reis door de geschiedenis van de popmuziek, waarmee een link gelegd kan worden naar het populaire muziekprogramma ‘Top 2000’. Deze rasmuzikanten wisten zich vorig jaar tot één van de beste zes coverbands van Limburg te spelen tijdens de grootste bandcompetitie van Nederland: ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’.

Deze topcoverbands zullen worden afgewisseld met de absoluut ‘foute’ klanken van DJ Jeronimo.

 ‘Foute Frühshop Kerst Afterparty’ begint op zondag 27 december om 14.00 uur. 

 

De voorverkoop is reeds in volle gang via onze CONCERTAGENDA en Blok10, Wilhelminaplein 10 in Horst. Entreekaarten kosten per dag € 7,50 in de voorverkoop en € 10,- aan de kassa.

Kortom, de Mèrthal is op zaterdag 26 december en zondag 27 december a.s. absoluut ‘the place to be’ voor iedereen die van gezelligheid en live-muziek houdt!
De organisatie is in handen van Muziekcafé Blok10 in Horst en ELMIC Produkties bv die ook initiatiefnemer en organisator is van Nederlands grootste bandcompetitie ‘The Clash of the Cover Bands’ en ‘The Agency of the Cover Bands’, het meest complete boekingsbureau waar alleen de crème de la crème aan coverbands in het bestand staan. “We kunnen trots stellen dat we het neusje van de zalm kunnen presenteren deze eerste edities van ‘Christmas Rock Night’ en ‘Foute Frühshop Kerst Afterparty’. Eén groot feest der herkenning!”

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Podiuminfo Uw logo ook hier? Uw logo ook hier? Artists & Bands Booking Agency Koch
SONOR RockMuZine EVANS USA Music Import Festivalinfo
Sound Vision Studio David Eden Maxazine Artists & Bands Booking Agency Ticketmaster


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands