• Agenda
  • Verslagen
  • Hitlijst
  • Clips
  • Bands
  • Inschrijven
  • Voorwaarden
  • Boek een Band
  • Contact

Nieuws

LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Tour in Koloszaal in Raamsdonksveer 21-06-2013

LEGENDS of ROCK

LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Tour in Koloszaal in Raamsdonksveer

Ode aan Classic Rock helden Led Zeppelin, AC/DC, Rainbow en Deep Purple

Op zaterdag 16 november a.s. presenteert Koloszaal in Raamsdonksveer de LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Night. Op deze unieke avond zorgen drie No.1 tributebands voor een weergaloze Classic Rock Experience: Led Zeppelin by Steeler, Deep Purple en Rainbow by Purple Rainbow en AC/DC by Bon Scotch. Koloszaal opent op 16 november om 19.30 uur haar deuren, het programma start om 20.30 uur. Voor meer info en kaartverkoop: www.koloszaal.nl, ticketservice.nl en www.legends-of-rock.nl.

De LEGENDS of CLASSIC ROCK Tribute Tour is in het leven geroepen om de beste tributebands van Europa in Nederland, België en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen. Hierdoor ondergaat het publiek de ultieme live beleving: "Met de No.1 tributes van Led Zeppelin, Deep Purple, Rainbow en AC/DC brengen we voor de liefhebbers een ultieme Classic Rock-ervaring van het hoogste niveau", aldus producer en promoter John Van den Borne (tevens initiatiefnemer en organisator van 'The Clash of the Cover Bands'). Deze derde editie van LEGENDS of CLASSIS ROCK Tribute Tour omvat meerdere shows met wisselende programmering op de beste podia van Nederland, België en Duitsland.

Steeler, A Whole Lotta Led ZeppelinSteeler, A Whole Lotta Led Zeppelin
Een band, ontstaan uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Een band, bestaande uit vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel en de benadering van die legendarische Zep live optredens van de vroege 70's weer tot leven te brengen. Steeler neemt je werkelijk mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Een show met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring. Laat jezelf grijpen door dat vurige en magische authentieke gevoel van dat vroege jaren zeventig Led Zeppelin geluid. Steeler neemt je mee op die trip en hij laat maar moeizaam los.


AC/DC tribute Bon ScotchBon Scotch
Bon Scotch is een band die de podia bestormt met het AC/DC werk uit de jaren '70. Drummer Geert Sanders neemt enthousiast de rol van Phil Rudd op zich, terwijl bassist Gerard Berkers en gitarist Mario Peeters als respectievelijk Cliff Williams en Malcolm Young de stevige basis neerzetten waar de muziek van AC/DC bekend om is. Gitarist Robert Michiels houdt met het bekende schooluniform het geluid en het beeld van Angus Young overeind en zanger Mari Maas zingt zoals Bon Scott in zijn beste dagen. Resultaat van dit alles is een sound die het AC/DC van de jaren '70 dicht benadert en alle eer bewijst aan het tijdperk van Bon Scott.

Purple Rainbow
Purple Rainbow
Purple Rainbow is een tribute aan de geweldige bands Rainbow en Deep Purple. Purple Rainbow is een powerful Rock band die klinkt 'as close as it can get'! Door de vele live optredens heeft Purple Rainbow veel podiumervaring opgedaan en is een ware 'Rock machine' geworden. Het geluid van de band is bijna hetzelfde als van de originelen. De nummers worden vanuit het hart gespeeld en met alle respect voor het origineel. Purple Rainbow is the best Rainbow and Deep Purple tribute!De deuren van Koloszaal (Kasteellaan 21) in Raamsdonksveer gaan zaterdag 16 november om 19.30 uur open, aanvang 20.30 uur. Kaarten aan de dagkassa kosten € 17,50, voorverkoop € 15,- via www.koloszaal.nl, ticketservice.nl en www.legends-of-rock.nl. 

 

The Clash of the Cover Bands is powered by:

Artists & Bands Booking Agency Podiuminfo RockMuZine David Eden Koch
Ticketmaster Sound Vision Studio EVANS Festivalinfo USA Music Import
Artists & Bands Booking Agency Maxazine Uw logo ook hier? Uw logo ook hier? SONOR


Disclaimer Copyright © 2009 - 2024 The Clash of the Cover Bands